Впечатляващ финал на 2023 година ще постави NOVA с празничната си програма на 31

...
Впечатляващ финал на 2023 година ще постави NOVA с празничната си програма на 31
Коментари Харесай

Ето как посрещат Нова година Коцето, Преслава и Софи Маринова

Впечатляващ край на 2023 година ще постави NOVA с празничната си стратегия на 31 декември.

Водещи на специфичното издание „ Гала вечер на NOVA ” ще бъдат емблематичната Гала, а неин сътрудник ще бъде известният футболист и любим на публиката Валери Божинов, който влиза в ново амплоа.

А какво да чакаме още в новогодишната вечер в ефира на NOVA? Програмата наистина ще е забележителна.

Голяма звездна компания се събира тъкмо в 22:30 ч., с цел да отпразнува идването на новата година.

Наред с водещите Гала и Божинов, искра в шоу програмата ще прибавят надарените артисти Ненчо Балабанов, Милица Гладнишка, Владо Михайлов, Милена Маркова-Маца, Дарин Ангелов, Гергана Стоянова, музикалният продуцент Рафи Бохосян и неговите музиканти.



С обилие от положително въодушевление и доста музика ще се включат и едни от най-любимите български реализатори – Веселин Маринов, Михаела Маринова, Николина Чакърдъкова, дует Ритон, Преслава, Софи Маринова и Константин.

Забавно видео зад кулисите демонстрира и по какъв начин Коцето, Преслава и Софи Маринова се готвят за Новата година с положително въодушевление, тостове и доста смях.

Специалното празнично издание на NOVA кани феновете да честват дружно и да изпратят годината с усмивки и положителни пожелания.

В първите минути на 2024 година въодушевление ще подари грандиозният концерт на едни от най-големите музикални звезди на Балканите – Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете сръбски певици се събраха за първи път дружно на една сцена през ноември в София, с цел да изпълнят най-големите си шлагери в едно незабравимо шоу. С този концерт радио Веселина отпразнува 31 години в ефира на България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР